ВИРТУАЛЕН ОФИС НА CREATON - ЛЕСЕН НАЧИН ДА СПЕСТИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ

ВИРТУАЛЕН ОФИС НА CREATON - ЛЕСЕН НАЧИН ДА СПЕСТИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ

 

Развийте проекта си онлайн!

Посетете Виртуалния ни офис, където можете да общувате с нас в реално време, без да се налага да пътувате. Можете да следите текущото състояние на проекта си или просто да намерите свежи идеи в нашата "библиотека"!

Виртуалният офис на CREATON осигурява пълната функционалност на обикновен офис, както и някои допълнителни удобства. Имате възможността да преминете ефективно през целия работен процес от дистанция, което улеснява комуникацията и ви позволява да получите актуална информация за прогреса на работата във всеки един момент. Персонален код за достъп гарантира конфиденциалността на информацията ви.

Виртуалният офис разполага с "конферентна зала", където могат да се обсъждат важни въпроси с участието на проектантския екип, възложителите и заинтересованите лица. Възможностите за онагледяване и презентиране на проекти в 3D пространство придават допълнителен реализъм при разглеждането на проектите.

Реалистичната симулация на работна среда е създадена за хора, които са в винаги в движение, искат да имат постоянен бърз достъп до проектните файлове и да виждат всичко на монитора си, както го виждат проектантите.

Това е лесен начин за пълноценна комуникация с нас, който ви позволява да използвате услугите ни от всяка точка на света. 

 

Посетете нашия Виртуален офис!

публикувана: 09.2012
автор:
CREATON