МИС БЪЛГАРИЯ 2013 ИЗПРОБВА ФОТЬОЙЛ ХЕЛИУМ

МИС БЪЛГАРИЯ 2013 ИЗПРОБВА ФОТЬОЙЛ ХЕЛИУМ

 

Колекция ХЕЛИУМ - ергономични фотьойли с изискан дизайн. Мебели, съдържащи много емоция, стил и финес. Дизайнерската линия на CREATON придобива все по-голяма популярност в България и извън пределите на страната.

С уникалния си външен вид, фотьойлът ХЕЛИУМ привлече вниманието на Мис България 2013 - Нанси Карабойчева.  Кралицата на красотата и нейните подгласнички се разходиха в хипермаркет за мебели и аксесоари КОМО, където се позабавляваха и отделиха време за естетическите си потребности. Неформалната обстановка в магазин КОМО се превърна за малко в сцена на красотата. Възхитени от изявите ѝ, в архитектурно студио CREATON настроението беше празнично, когато Кралицата седна на своя "трон" - проектиран и произведен в България.

 

 

 

С поведението си по време на публичните изяви в България и на конкурса Мис Свят, Нанси Карабойчева показа, че красотата е не само външен белег, но дори в още по-голяма степен - вътрешна добродетел. Мечтите, емоциите и морала превръщат човек в това, което е.

Любовта към спорта, възпитала силен характер и обвързаността с природата и животните, които демонстрира Мис България 2013, разкриват част от тайната на красотата ѝ. Нейният темперамент притежава натурални вибрации и се надяваме това да не се промени от светлината на прожекторите и спечелената популярност, а по-скоро да послужи като предпоставка за формиране на нови естетически идеали и отправяне на послание към обществото - красотата започва отвътре. По-малко грим, повече съдържание.

 

- - -

 

Вижте какво прави фотьойлите от колекция ХЕЛИУМ различни и изключителни.

публикувана: 09.2013
автор:
CREATON