Дизайн и инженеринг

   Дизайнът е едно универсално средство за общуване. Цветът, формата и функцията са елементи, които могат да бъдат разбрани от всеки, навсякъде. За нас успешния дизайн е комбинация от визуални и функционални характеристики. Добрият дизайнер е добър анализатор, експериментатор,  инженер, художник и психолог. Той е непредубеден, прецизен, наблюдателен и търпелив.  Ние вярваме, че разработването на даден продукт е творчески процес, базиран на хармония между красивото и рационалното, привлекателното и удобното, естетичното и ефективното. За да се създаде съвършен продукт е необходим не само брилянтен замисъл, но и способността да се погледне през погледа на потребителя.

   Сред услугите, които предлагаме са: продуктов и промишлен дизайн, устойчив дизайн, както и ре-дизайн на съществуващи изделия. Сложността на разработките варира - от предмети за бита, аксесоари и електронни устройства до концепции за автомобили и алтернативни превозни средства.

   От 2011г. проектираме и реализираме мебели с марка "CREATON".

С поглед в бъдещето, следим развитието на новите технологии и се стремим да бъдем фактор в оформянето на световните тенденции.