ФИТНЕС ЦЕНТЪР 'АТЛЕТИК' в Мол Галерия - Пловдив

ФИТНЕС ЦЕНТЪР 'АТЛЕТИК' в Мол Галерия - Пловдив

Фитнес център 'АТЛЕТИК' е модерна зала за бодибилдинг, спорт и отдих.

Намира се в Търговски Център Галерия - Пловдив - западно крило.  Разполага с удобен паркинг и полезна площ от 1008 кв.м. Освен просторното помещение, обзаведено с най-съвременни и разнообразни фитнес-уреди, са обособени зала за аеробика, масажно студио, солариум и комфортни съблекални за мъже и жени. 

 

 

 

На рецепцията можете да се регистрирате, да получите съвет за вашия индивидуален тренировъчен план, да изберете собствен треньор или просто да поръчате любимия си протеинов коктейл.

 

 

 

 

Панорамните витрини на входа на фитнес центъра имат за цел да привлекат вниманието на максимален брой потенциални клиенти. В унисон със стила на Мол Галерия са използвани пана от закалено стъкло с минимални вертикални фуги - без допълнителни шпроси, подредени в овал, които придават изисканост и осигуряват интригуващ визуален контакт със залата за тренировки.

 

 

 

 

За интериорното оформление са подбрани първокачествени материали - специална каучукова настилка с дебелина 1см, стилни облицовки, широкоплощни огледални пана, въздействащи постери, преградни стени-витрини от матирано стъкло и т.н. 

 

 

 

 

Проектът е базиран на предварителни проучвания и съобразен с високите изисквания на възложителя. Концепцията за дълготрайна инвестиция разчита на естетика, функционалност, най-модерно оборудване и съчетаване на най-доброто от световните практики.

 

 

 

 

Всеки уред в залата за бодибилдинг е внимателно подбран и разположен на точното място. Това е сериозна предпоставка за постигане на максимални резултати.

 

 

 

 

Зонирането на дейностите, начинът на разполагане на уредите и приятната атмосфера създават предпоставки за социални контакти и превръщат центъра в място, подходящо за хора с различни интереси.

 

 

 

 

Масажното студио привлича с интимна, релаксираща обстановка. Предпочитано място след интензивно спортно натоварване.

 

 

 

 

Наличието на различни възможности е част от цялостната концепция. Солариумът "глези" посетителите и допълнително разширява функциите на фитнес центъра. 

 

 

 

 

Подборът на материали, системата за контрол на достъпа и функционалното планиране на площите са в съответствие с  най-високите хигиенни изисквания и европейски норми.

 

 

 

 

Съблекалните са просторни и удобни, с модерни бани, снабдени с електронна система за отчитане на използваната топла вода за всеки отделен посетител.

 

 

 

 

Обособена е специална зона за тренировки по бокс, кик-бокс и бойни изкуства с възможност за окачване на различни боксови круши и чували.

 

 

 

 

Високите тавани, осветлението, ярките цветове и видимите елементи на инсталациите придават модернистичен хай-тек облик.

 

 

 

 

Светещите монитори на уредите от кардио сектора и видео-екранът ефектно допълват цялостната визия.

 

 

 

 

Фитнес център Атлетик може да задоволи и най-претенциозните посетители. С достатъчно индивидуално пространство, многообразие от мултифункционални уреди и обмисляне на всеки детайл, този комплекс се стреми да покаже, че спортът е най-вече удоволствие!

© 2012 архитект Стефан Стефанов
категория:

Архитектурно проектиране

/

Интериорен дизайн

вид:
Обществена сграда
фаза:
Работен проект
разгърната площ:
1008 кв. м