ФИТНЕС ЦЕНТЪР 'АТЛЕТИК' в Мол Галерия - Пловдив

ФИТНЕС ЦЕНТЪР 'АТЛЕТИК' в Мол Галерия - Пловдив

Фитнес център 'АТЛЕТИК' е модерна зала за бодибилдинг, спорт и отдих.

Намира се Търговски Център Галерия - Пловдив - западно крило.  Разполага с удобен паркинг и площ от 1000м2. Освен просторното помещение, обзаведено с най-съвременни и разнообразни фитнес-уреди, са обособени зала за аеробика, масажно студио, солариум и комфортни съблекални за мъже и жени. На рецепцията можете да се регистрирате, да получите съвет за вашия индивидуален тренировъчен план, да изберете собствен треньор или просто да поръчате любимия си протеинов коктейл.

 

Проектът е базиран на предварителни проучвания и съобразен с високите изисквания на възложителя. Концепцията за дълготрайна инвестиция разчита на естетика, функционалност, най-модерно оборудване и съвкупност на най-доброто от световните практики.

 

Панорамните витрини на входа на фитнес центъра имат за цел да привлекат вниманието на максимален брой потенциални клиенти. В унисон със стила на Мол Галерия са използвани пана от закалено стъкло с минимални вертикални фуги, подредени в овал, без допълнителни шпроси, които придават изисканост и осигуряват интригуващ визуален контакт със залата за тренировки.

 

За интериорното оформление са подбрани първокачествени материали - специална каучукова настилка с дебелина 1см, стилни облицовки, широкоплощни огледални пана, витрини с матирано стъкло и т.н. Високите тавани, осветлението, ярките цветове и видимите елементи на инсталациите придават модернистичен хай-тек облик.

Светещите монитори на уредите от кардио сектора и видео-екранът ефектно допълват цялостната визия.

 

Зонирането на дейностите, начинът на разполагане на уредите и приятната атмосфера създават предпоставки за социални контакти и превръщат центъра в място, подходящо за хора с различни интереси.

 

Подборът на материали, системите за контрол и функционалното разпределение на площите осигуряват най-високо ниво на хигиена.

 

Съблекалните са просторни и удобни, с модерни бани, снабдени с електронна система за отчитане на използваната топла вода за всеки отделен посетител.

 

Фитнес център Атлетик може да задоволи и най-претенциозните посетители. С достатъчно индивидуално пространство, многообразие от мултифункционални уреди и обмисляне на всеки детайл, този комплекс се стреми да покаже, че спортът е най-вече удоволствие!

© 2012 арх. С. Стефанов
категория:
вид:
Обществена сграда
фаза:
Работен проект
разгърната площ:
1000 кв.м