ДЕТСКИ УВЕСЕЛИТЕЛЕН ЦЕНТЪР  в търговски център Галерия - Пловдив

ДЕТСКИ УВЕСЕЛИТЕЛЕН ЦЕНТЪР в търговски център Галерия - Пловдив

Детски увеселителен център "laser arena" се намира в рамките на Мол Галерия - Пловдив - западно крило. Изработеният архитектурен проект е за промяна на статута и вътрешно преустройство на магазин за промишлени стоки - в модерен детски увеселителен център. Общата квадратура е около 450 кв.м., която е разделена на отделни зони - всяка със специфичен интериорен дизайн и тематично художествено оформление. Обособени са - централно приемно пространство с регистратура и кафе-бар за родители и посетители на търговския център, зона за електронни игри и симулатори, зала за детски рождени дни, лазерен лабиринт, зала за екипировка, лазерна арена, помощни помещения, склад. Интериорът е артистично оформен с множество фигури, рисунки и фототапети.

 

 

 

архитектурен проект за детски център в търговски център ГАЛЕРИЯ - Пловдив

 

 

интериорен дизайн на детски увеселителен център

Във входното пространство е разположена открита рецепция за информация и регистриране на посетителите. В близост до рецепцията са разположени електронни игри - тип симулатори.

 

Кафе-барът е обособен в общия обем на увеселителния център за удобство на посетителите. Това е подходящо място за родителите, които могат да оставят децата си  да се забавляват и в същото време да следят къде се намират на специални за целта монитори.

 

 

 

архитектурен проект - интериор на зала за електронни игри

 

 

интериорен дизайн на развлекателен център - детайл

Залата за детски рождени дни е с привлекателен интериор, модерен дизайн,  динамично ефектно осветление и 3д озвучаване. Лесно може да се превърне в салон за почерпка, детска дискотека или място за игри.

 

Лазерният лабиринт е помещение с "мрежа" от лазерни лъчи, просичащи пространството -  целта е да се промъкнеш между тях без да ги докоснеш, като по сценарий от шпионски филм.

 

 

 

зала за детски рождени дни - интериорен проект

 

 

ефектен дизайн на развлекателен център за деца

 

 

архитектурно решение на детски развлекателен център

 

 

вътрешна архитектура - светлинни ефекти

 

 

интериорен дизайн на кафе-бар - осветителни тела

 

 

проект за интериор на LASER ARENA

 

 

детайлен проект за интериор на развлекателен център

Основният обем се заема от лазерната арена - зала за игра - водене на "сражения" по подобие на "пейнтбол", но с модерно оборудване от специални "лазерни оръжия" и съответните жилетки за отчитане на попадналите в целта "изстрели". В преддверието към лазерната арена е предвидено място за екипировката. В залата се разполагат различни по вид и форма "препятствия", които играят ролята на "укрития" и създават условия за интересно и разнообразно протичане на игрите. Препятствията са най-разнообразни и могат да се пренареждат в безброй комбинации, като по този начин играта никога не омръзва.

 

 

дизайн и оформление на входа на LASER ARENA

© 2013 архитект Стефан Стефанов
категория:

Архитектурно проектиране

/

Интериорен дизайн

/

Арт

вид:
Обществена сграда
фаза:
Работен проект
разгърната площ:
450.00 кв. м